RENDEZVÉNYEKHELYSZÍN: TÓTVÁZSONY, KULTÚRHÁZ

Konyha Miklós képei a II. Hidegkúti Művészeti Napok 4. napjáról, amely egyben I. Hidegkutak találkozója is volt. A rendezvényen 4 Hidegkút település vett részt: Keszőhidegkút (Tolna megye), Pesthidegkút (Budapest II. kerület) és Deutsch Kaltenbrunn - Némeghidegkút (Burgenland, Ausztria). Délelőtt faluséta, ismerkedés zajlott, majd egy helyi ételeket bemutató ebéd után a színpadon is bemutatkozhattak a hidegkúti előadók. Este a templomi zárókoncertet, amelyen a hidegkúti és pesthidegkúti dalkör lépett fel, kellemes beszélgetés követte a templomkertben, helyi borok és pogácsa mellett.

Idén lesz a második Hidegkúti Művészei Napok. Programok csütörtök estétől vasárnap estig, PG koncert, bográcsozás, felolvasóest, vízirevü Sobri Jóska akasztásával, Hidegkutak találkozója stb.

Falunapi programok - előzetes


Jó hangulatban, bár a tavalyinál kevesebb résztvevővel telt az idei, hetedik Batyus Banya Bál. A mulatságon négy újonc tett fogadalmat, majd a szervezők ünnepélyesen átadták a stafétaseprűt, és ezzel a szervezés és lebonyolítás jogát Csucsuna Csunája Indiánnak – azaz Hegyi Róbert alpolgármesternek. Jövőre tehát már a férfiak rendezik a Banyabált – kíváncsian várjuk a folytatást!

A Gyerekfarsangon készült fotókat a KÉPGALÉRIA menüpontban lehet megtekinteni!


Előző Következő